Buku

BUKU-BUKU HASIL TULISAN HASRIZAL ABDUL JAMIL

Hasrizal Abdul Jamil’s books on Goodreads

Aku Terima Nikahnya
Aku Terima Nikahnya

reviews: 48

ratings: 347 (avg rating 4.20)


Aku Terima Nikahnya 2: Bercinta Sampai Ke Syurga
Aku Terima Nikahnya 2: Bercinta Sampai Ke Syurga

reviews: 16

ratings: 190 (avg rating 4.24)


Secangkir Teh Pengubat Letih
Secangkir Teh Pengubat Letih

reviews: 31

ratings: 168 (avg rating 4.33)


Aku Terima Nikahnya 3: Murabbi Cinta
Aku Terima Nikahnya 3: Murabbi Cinta

reviews: 18

ratings: 144 (avg rating 4.28)


Travelog Tarbiah: Rindu Bau Pohon Tin
Travelog Tarbiah: Rindu Bau Pohon Tin

reviews: 16

ratings: 136 (avg rating 4.24)


8 comments

  1. salam ust,
    saya nak beli buku transformasi ramadhan boleh dapatkan secara online tak?sebab saya dah cari di kedai buku area bangi, x ada stok buku ni,
    syukran

  2. Assalamualaikum wbt. saya ada membeli bulu AKU TERIMA NIKAHNYA edisi istimewa. Karya Ust amat menarik dan membuat saya rasa ingin terus membacanya. Saya minat juga dalam penulisan dan adakalanya mencari ilham dari buku-buku yang ditulis oleh Ust. Karya Ust memang unik dan penuh pengisian ilmu. Dan ia sangat2 membantu saya untuk menambah apa yang kurang dalam diri dan membuang apa yang tidak sepatutnya… TQ

  3. salam…
    ustaz boleh syorkan buku-buku sejarah islam yang tepat faktanhya….
    saya perlukan

  4. salam ustaz,

    bole tak tolong suggestkan buku2 islamik tentang “islam practise” in our daily life.
    Nak hadiahkn buku ini kepada seorang kawan, and maybe utk sy sendiri ๐Ÿ˜€

    terima kasih

  5. amir aiman dk

    salam, ust. kat mana nak dapatkan buku transformasi ramadan ? susah jugak nak cari sekitar petaling jaya ni. ada jual online tak ? terima kasih ust.

  6. ALLAHuakbar

    saya baru tahu ustaz ada buku di goodreads

    sedang saya sudah lama subscribe goodreads

    alhamdulillah

    tahniah ustaz!

  7. Muhammad Fairuz Zakaria

    Assalamualaikum ustaz. Saya Fairuz, pelajar yang sedang menuntut di Ireland. Saya ingin bertanya berkenaan dengan buku karya tulisan ustaz Hasrizal. Adakah ianya ada dijual dalam bentuk ebook atau pdf di Google Play Book atau mana mana medium lain? Saya cuba cari di Google Play Book, tetapi tiada jumpa. Jadi ingin tanya ustaz dan membuat saranan agar buku buku tulisan ustaz turut dijual dalam bentuk ebook dan pdf. Terima kasih.

  8. Assalam Ustaz Hasrizal,

    Saya ingin tegur Ustaz tentang sesuatu yang sangat penting mengenai salah satu buku Ustaz. Tolong berikan email ustaz. Saya sudah berusaha untuk mencari cara untuk menghubungi ustaz tetapi nampaknya tidak berhasil. Jadi saya tekankan lagi agar ustaz tolong ambil berat tentang hal ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *